Niet alleen Blake Govers is nieuw bij Dragons, ook T1 Craig Fulton maakt dit seizoen zijn debuut bij het team uit Brasschaat.
Volledig scherm
Niet alleen Blake Govers is nieuw bij Dragons, ook T1 Craig Fulton maakt dit seizoen zijn debuut bij het team uit Brasschaat. © Belga

Blake Govers beslissend in derbywinst van Dragons op Braxgata (1-3): “Hij zal nog beter worden”

hockey ION Hockey LeagueTwee doelpunten en een perfecte assist voor Lucas Putters: de Australiër Blake Govers was de match van de match in de 1-3-zege van Dragons op het veld van Braxgata. Felix Denayer zag dat het goed was. “Zijn impact is groot”, aldus de Red Lion.

  1. Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”
    Volleybal eerste nationale

    Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”

    Dit weekend staat de nationale bekercompetitie volop in de schijnwerpers. De halve finales voor de ‘Belgian Cup’ staan geprogrammeerd. Aan de ene kant van de tabel verdienen Borgworm en Menen veel aandacht. De kraker tussen Roeselare en Maaseik springt nog meer in het oog. Maar er gebeurt nog veel meer op de volleybalvelden. Wat dacht u van de clash tussen de mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle tegen Interfreight Brabo Antwerpen. Dit wordt ongetwijfeld een confrontatie op het scherpst van de snee tussen de nummers één en twee in eerste nationale.