Worden dit bij de junioren de medaillewinnaars op het eventuele BK in Middelkerke? In Ruddervoorde haalde Jente Michels het voor ploegmaat Aaron Dockx en Jelle Harteel.
Volledig scherm
Worden dit bij de junioren de medaillewinnaars op het eventuele BK in Middelkerke? In Ruddervoorde haalde Jente Michels het voor ploegmaat Aaron Dockx en Jelle Harteel. © VDB

BK veldrijden voor jeugd tijdens Superprestige in Middelkerke? “We zien er niet tegen op”

VeldrijdenAls de overheid het licht op groen zet, kunnen nieuwelingen, junioren, beloften en elites zonder contract op zaterdag 6 februari in Middelkerke om de Belgische veldrittitel strijden. Komend weekend is dat in Meulebeke, door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, niet mogelijk.

 1. Jolan Cox en Maaseik stranden op zucht van vijfsetter in Sint-Petersburg: “Toch wel een beetje zuur”
  Volleybal CEV CUP

  Jolan Cox en Maaseik stranden op zucht van vijfsetter in Sint-Petersburg: “Toch wel een beetje zuur”

  Maaseik heeft na de verloren bekerfinale van afgelopen weekend de rug gerecht door bij het sterke Sint-Petersburg setwinst te pakken. Bovendien waren de Maaseikenaars kort bij een tweede set, maar de thuisploeg beende in de slotfase van de derde en de vierde set nog bij. “Het is zuur om op deze manier te verliezen, zeker als je twee keer kort bij een tweede set bent”, reageerde Jolan Cox. Toch is Maaseik ondanks het 3-1 verlies nog niet uitgeschakeld en kan het volgende week in eigen huis zowaar stunten.
 1. Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”
  Play
  Club Brugge
  9

  Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”

  18:07
 2. Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”
  Play
  Champions League
  2

  Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”

  0:09