Bjorn Vander Elst beseft dat constant presteren de boodschap zal zijn in deze reeks.
Volledig scherm
Bjorn Vander Elst beseft dat constant presteren de boodschap zal zijn in deze reeks. © mgd

Bjorn Vander Elst en KAC Betekom staan voor verplaatsing naar Nijlen: “Punten pakken om mee te blijven draaien in de linkerkolom”

VOETBAL DERDE NATIONALE BMet een 4 op 9 in de achterzak maakt derdenationaler KAC Betekom zaterdagavond de verplaatsing naar het één punt meer tellende Nijlen. Flankspeler Bjorn Vander Elst hoopt er met de nodige punten aan de haal te gaan om niet te veel ter plaatse te blijven hangen. 

 1. Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiedenis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”
  autosport Sprint Cup

  Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiede­nis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”

  Onder een heerlijke nazomerzon vond afgelopen weekend de voorlaatste meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup plaats en dat op het 100 jaar oude circuit van Spa-Francorchamps. Het jonge team EJ Automotive uit Bree was er aanwezig met maar liefst drie wagens. Het Limburgse team liet andermaal zien dat het tot de top in de spannende merkencup behoort.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Shaun Vandecasteele (PS Oostkamp) na bekerstunt tegen Kortemark: “We hadden meteen het gevoel dat Kortemark te pakken was”
  minivoetbal

  Shaun Vandecas­tee­le (PS Oostkamp) na bekerstunt tegen Kortemark: “We hadden meteen het gevoel dat Kortemark te pakken was”

  Voor twee topklassers in het minivoetbal zit de Beker van België er al op. Een sterk WDP Rollegem schakelde Banden Nollet Aalter uit (5-4). Een nog grotere verrassing kwam er in een West-Vlaams onderonsje tussen MVC KBC Kortemark en derdeklasser PS Oostkamp. Een gehavend Kortemark kreeg geen vat op een supergemotiveerd Oostkamp en moest met 3-6 de duimen leggen.