Bjorn Dupon was de voorbije seizoen actief als T2 bij Houthulst en maakt nu de overstap naar buur Jonkershove, waar hij de kans krijgt om zich als T1 te bewijzen.
Volledig scherm
Bjorn Dupon was de voorbije seizoen actief als T2 bij Houthulst en maakt nu de overstap naar buur Jonkershove, waar hij de kans krijgt om zich als T1 te bewijzen. © RV

Bjorn Dupon volgend seizoen T1 van vernieuwd Jonkershove: “Begin het liefst met schone lei in vierde provinciale”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE AHet is nog onduidelijk of Eendracht Jonkershove volgend seizoen in derde of in vierde provinciale zal voetballen, maar over de nieuwe T1 is wel al duidelijkheid. Bjorn Dupon volgt de vertrekkende Chris Plaisier op en hij zal bij Jonkershove zijn debuut als hoofdtrainer maken.

0 reacties

 1. Ine Vanderhoydonks (Athenas Lummen): “Waren meteen op achtervolgen aangewezen tegen Phantoms Boom en konden geen vuist maken”

  Ine Vanderhoy­donks (Athenas Lummen): “Waren meteen op achtervol­gen aangewezen tegen Phantoms Boom en konden geen vuist maken”

  “Dit komt enorm hard aan,” zei de Lommelse meteen na de partij. “Hier zijn geen woorden voor. De ontgoocheling is groot, omdat we als team zo een vernedering niet hadden zien aankomen. Thuis tegen Namen vochten we als leeuwen en in Waregem gingen we op een knappe manier zegevieren. Dit gaf vertrouwen voor de komst van de steenbakkers. Want Boom had slechts één wedstrijd dit seizoen meer gewonnen dan ons en verkeerde niet in topvorm. Maar de negen meisjes van Phantoms hebben ons een lesje geleerd in agressiviteit, kracht en doorzettingsvermogen. Nergens konden we weerwerk bieden. We schoten tekort bij de rebounds en inside vonden we geen oplossing om hun stevige forwards te kunnen afstoppen. Ook voor mijzelf liep het niet naar wens. In defense deed ik mijn job, maar aanvallend kon ik met amper drie punten niet mijn stempel drukken.”
 1. Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discriminatie: “Geen straffeloosheid meer”
  Voetbal

  Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discrimina­tie: “Geen straffe­loos­heid meer”

  Dat de beleidsbepalers van het Belgische voetbal racisme en discriminatie concreter gaan aanpakken via een actieplan, het klinkt iemand als Cédric Medard als muziek in de oren. De verdediger, die recentelijk de schoenen aan de haak hing, stelde zich zelfs kandidaat voor de Diversity Board waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen om deze problematiek eindelijk een halt toe te roepen.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart