Björn De Decker in actie tijdens het verspringen.
Volledig scherm
Björn De Decker in actie tijdens het verspringen. © Geert De Rycke

Björn De Decker Vlaams indoorkampioen verspringen en hink-stap-springen

AtletiekBjörn De Decker keerde zondag huiswaarts van het VK indoor in Gent met twee gouden medailles. In het verspringen vloerde hij na een razend spannend duel Mathias Broothaerts en in het hink-stap-springen stak hij er met kop en schouders bovenuit. 

 1. Axel Swerten ontvangt met Dessel rode lantaarn Mandel United: “Snel stap naar het behoud zetten”
  PREMIUM
  Voetbal eerste nationale

  Axel Swerten ontvangt met Dessel rode lantaarn Mandel United: “Snel stap naar het behoud zetten”

  In eerste nationale incasseerde Dessel Sport de voorbije speeldag een ongelukkige nederlaag op het veld van Knokke. Daarmee kon de Kempische formatie geen vervolg breien aan de 1-6-overwinning van één week eerder in Tienen. Zaterdagavond hoopt Dessel voor eigen volk, tegen Mandel United, een volgende stap richting behoud te zetten.
  Dessel, Geel, Kasterlee, Lille, Mol, Herentals
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskansen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"
  PREMIUM

  Ruud Vormer weet vandaag of hij morgen weer mag spelen met Zulte Waregem: "Onze behoudskan­sen? Moeilijk, maar niet onmogelijk"

  “Hoe hoog ik onze behoudskansen inschat? Nou, het wordt heel moeilijk...” Ruud Vormer zegt wat veel voetbalstemmen over Zulte Waregem denken. Op een zucht van zijn 35ste verjaardag mag het niet verbazen dat de Nederlander heeft geleerd realistisch over de dingen te denken, zeker na zijn wedervaren van de voorbije jaren. Icoon van Club Brugge, maar toch niet door de grote poort kunnen vertrekken bij blauw-zwart: het wringt nog altijd een beetje. Zijn intrede bij Zulte Waregem deed vermoeden dat het behoud van Essevee verzekeren slechts een kwestie van tijd zou zijn, maar een sleutelbeenbreuk vergalde het sprookje dat hij aan de Gaverbeek leek te gaan schrijven. Morgen, vrijdag, staat Vormer mogelijk weer op het terrein om alsnog een mirakel te helpen realiseren. In afwachting van het groen licht van zijn behandelende arts: een lange babbel over de zes moeilijke weken die achter hem liggen en de vier beslissende die er aan komen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.