Billie Massey (l.) gaat Cristina Soriano Cuesta van Namen voorbij.
Volledig scherm
Billie Massey (l.) gaat Cristina Soriano Cuesta van Namen voorbij. © Mpics

Billie Massey (SKW) verkozen tot Speelster van het Jaar: “Had liever kampioen gespeeld”

basketbal top division womenOostendenaar Billie Massey is in Top Division Women voor de tweede keer op rij verkozen tot Speelster van het Jaar. Een persoonlijke trofee die Massey maar al te graag ingeruild had voor de kampioenentitel in de hoogste afdeling van het vrouwenbasketbal.

 1. BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfestijn”
  BEACHVOLLEYBAL

  BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfes­tijn”

  De tweede manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ wordt komend weekend in Kortrijk gespeeld. Niet op de Grote Markt zoals het jarenlang de traditie was, maar wel naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’. De Kortrijkse sporthal wordt stilaan een volleybaltempel, want vorige week waren de Red Dragons daar nog actief voor de ‘Final Four van de Golden League’. De vele volleybalactiviteiten vinden nu buiten plaats, op de mooi aangelegde zandterreinen.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.