Deinze-verdediger Denis Prychynenko probeerde Dieumerci Mbokani met alle middelen af te stoppen, wat niet lukte.
Volledig scherm
Deinze-verdediger Denis Prychynenko probeerde Dieumerci Mbokani met alle middelen af te stoppen, wat niet lukte. © BELGA

Beveren en vooral Mbokani dienen SK Deinze stevige nederlaag (1-4) toe: “Deze cijfers zijn veel te zwaar”

Voetbal Challenger Pro LeagueAan de ongeslagen reeks van SK Deinze – dertien op vijftien – is een einde gekomen. Niet toevallig brak titelkandidaat SK Beveren die reeks af (1-4). Met twee goals en een assist werd Dieumerci Mbokani matchwinnaar. Deinze valt opnieuw uit de top zes.

 1. Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen
  autosport

  Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen

  Naast de grote favorieten in de strijd om de eindzege, is dé vedette van de Legend Boucles @ Bastogne 2023 uiteraard… Tom Boonen! De voormalige wereldkampioen wielrennen zal dit weekend zijn eerste rally betwisten, na enkele intense seizoenen op circuit. Gisteren, donderdag 2 februari, heeft hij vlak bij het centrum van Bastogne al een testsessie afgewerkt. De Porsche 911 van weleer sprak hem alvast enorm aan.
 2. Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”
  voetbal tweede nationale A

  Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”

  Bruno Debo is niet langer trainer van tweedenationaler KVK Westhoek, dat de afgelopen maanden amper nog punten pakt. Het ontslag in het Crack Stadion in Ieper is daarom niet echt een verrassing. Zondag komt FC Merelbeke op bezoek. “Het stopt in wederzijds overleg”, zegt Debo. “Natuurlijk is het spijtig, maar ik zal er niet wakker van liggen en ga zeker niet in een zwart gat vallen. Ik kan alles relativeren.”