Trainer Gunter Magits ziet zijn jongens meestrijden in de top vijf komend seizoen.
Volledig scherm
Trainer Gunter Magits ziet zijn jongens meestrijden in de top vijf komend seizoen. © Patrick Vertommen

Bertem-Leefdaal trainde de afgelopen maanden twee tot drie keer per week: “Tevreden met waar we nu al staan”

voetbal eerste provincialeEén ding is zeker, bij Bertem-Leefdaal hebben ze de afgelopen weken niet stilgezeten om die lange coronaperiode zonder voetbal toch deels in te halen. Kwestie van het goede balgevoel te pakken te hebben tegen wanneer de voorbereiding echt van start gaat halverwege juli.

 1. Yorunn Ligneel pakt goud op BK juniores: “Ik wou vooral ook een mooie hoogte halen”
  ATLETIEK

  Yorunn Ligneel pakt goud op BK juniores: “Ik wou vooral ook een mooie hoogte halen”

  Houtland AC heeft het de afgelopen twee weekends uitstekend gedaan op de Belgische kampioenschappen voor de jeugd. De cadetten en scholieren behaalden vijf medailles en juniores en beloften deden met zes keer eremetaal zelfs nog beter. Hoogspringster Yorunn Ligneel bekroonde haar uitstekend seizoen met de nationale juniorentitel. “Mijn sprong over 1m80 was één van de absolute hoogtepunten van deze zomer”.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Jasper Meeuws (SK Oostnieuwkerke): “Proberen de lijn door te trekken op het veld van FC Meulebeke”

  Jasper Meeuws (SK Oostnieuw­ker­ke): “Proberen de lijn door te trekken op het veld van FC Meulebeke”

  “We hebben een quasi totaal nieuwe ploeg want er waren bij ons nauwelijks blijvers”, stelt de 25-jarige doelman Jasper Meeuws, woonachtig in Oostnieuwkerke en bewegingstherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis in Ieper. “Het was voor onze trainer Johnny Nierynck dan ook een hele uitdaging om aan een nieuwe ploeg te bouwen. Een opdracht waar hij volledig geslaagd in is want op heel korte tijd staat er een hecht elftal op de mat. We zijn dan ook opgelucht dat na de thuiszege tegen RC Waregem die eerste drie punten binnen zijn en we niet helemaal onderin blijven hangen.”