Sander Pauwels (r), bezig aan zijn eerste seizoen in Bertem, is enkele spelers van Elewijt te snel af op zijn flank.
Volledig scherm
Sander Pauwels (r), bezig aan zijn eerste seizoen in Bertem, is enkele spelers van Elewijt te snel af op zijn flank. © Jorghé Van Hecke

Bertem-Leefdaal gaat na de rust op en over Elewijt en rukt verder op in het klassement: “Nog zeker één keer winnen voor de winterstop”

voetbal eerste provincialeAls je in het voetbal een reeks kan neerzetten, ziet de wereld er in een mum van tijd anders uit. Vraag maar aan Bertem-Leefdaal, dat dankzij een zes op zes tot op slechts vier punten van de vierde plaats genaderd is. Gisterenavond klopte het Elewijt met duidelijke 5-1-cijfers.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Geen Ronde Tour du Sahel voor Bart Tribout: “Korte ritten wogen niet op tegen verre verplaatsingen”
  Wielrennen elites z/c

  Geen Ronde Tour du Sahel voor Bart Tribout: “Korte ritten wogen niet op tegen verre verplaat­sin­gen”

  Alles was in kannen en kruiken om eind januari af te reizen naar Mauretanië. In dat West-Afrikaanse land zou Bart Tribout (40) de Tour du Sahel rijden met een samengestelde Vlaamse ploeg. Op het laatste moment werd alsnog verrassend van dat plan afgestapt. Bij het inkijken van het roadbook van deze vijfdaagse bleek geen enkele rit de kaap van honderd kilometer te halen.