Bert Dufraing: "De rust die we nu even krijgen, komt natuurlijk goed gelegen."
Volledig scherm
Bert Dufraing: "De rust die we nu even krijgen, komt natuurlijk goed gelegen." © Jorghé Van Hecke

Bert Dufraing en Haasrode Leuven grijpen naast ticket voor bekerfinale: “Kleine foutjes speelden een grote rol”

volleybal beker van belgiëHaasrode Leuven stond woensdagavond met zijn rug tegen de muur in de terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België. De Leuvenaren moesten tegen Aalst een eventuele kwalificatie afdwingen na een golden set, maar zo ver kwam het niet. Aalst wist ook de terugwedstrijd met 1-3 te winnen en zo trekt VHL dus niet naar het Sportpaleis.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.