Rienes Vanborm neemt doelman Jelle Merckx en Gianni De Neve te grazen en beslist de partij tegen Lokeren-Temse.
Volledig scherm
Rienes Vanborm neemt doelman Jelle Merckx en Gianni De Neve te grazen en beslist de partij tegen Lokeren-Temse. © Robby Verdickt

Bert Dhont (T1 Petegem) na winst tegen Lokeren-Temse: “Voor eerste periode kan het nog spannend worden”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AOok Lokeren-Temse knielde voor Sparta Petegem. Voor het eerst dit seizoen hielden de Spartanen de nul. De rest deed Davy Joye. Hij krulde kort na de rust een corner rechtstreeks in doel en zette Rienes Vanborm op weg naar 2-0.

 1. KSK Heist, 12 wedstrijden ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”

  KSK Heist, 12 wedstrij­den ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”

  Van 16 oktober is het intussen geleden dat Heist verloor, op het veld van Knokke. 4-0 stond het toen bij de rust, 4-1 aan het eind van die wedstrijd. Sindsdien weet Heist niet meer wat verliezen is, 12 wedstrijden op een rij. Tegen Luik kwam Heist zeer ongelukkig op achterstand, maar Heist vocht terug en hield de ongeslagen reeks in stand. De wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel (1-1).
 1. De Antwerpse volleybalvrouwen halen hun derde overwinning op rij binnen: “Een mooie collectieve prestatie midden in de examenperiode”
  Volleybal

  De Antwerpse volleybal­vrou­wen halen hun derde overwin­ning op rij binnen: “Een mooie collectie­ve prestatie midden in de examenperi­o­de”

  Wat is het dit jaar heerlijk spannend in de volleyballiga bij de vrouwen. Eén van de ploegen die er mee voor zorgt dat de topvier heel dicht elkaars buurt blijft, is Interfreight Brabo Antwerpen. De Antwerp Ladies hebben een moeilijk eerste deel van de competitie achter de rug. Maar in 2023 hebben ze alles gewonnen: 9 op 9. Dat is bijzonder knap.
 2. Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”
  Lotto Volley Liga

  Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”

  Greenyard Maaseik heeft zich zaterdag niet laten verrassen tegen Menen. De Maaslanders pakten de drie punten, maar zagen de derde set wel naar de bezoekers gaan. Maaseik blijft zo stevig op de tweede plaats en met nog matchen te gaan, moet het al erg mislopen voor de Limburgers om nog ingehaald te worden. Nieuwkomer Robin Baghdady toonde tegen de West-Vlamingen opnieuw mooie dingen. “Ja, ik ben tevreden. We pakken de drie punten en geloof me, dat is niet evident na de Europese trip naar Tsjechië”, vertelt de hoekspeler.
 3. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. In de spits terug de Braziliaan Caué en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie gekwetst uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek op weg naar de zege, na een knap doelpunt van Agustin Anello. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.