Kierian Serpieters, in duel met Raphael Lecomte van SK Deinze, hield zich in het centrum van de defensie van Sparta Petegem staande.
Volledig scherm
Kierian Serpieters, in duel met Raphael Lecomte van SK Deinze, hield zich in het centrum van de defensie van Sparta Petegem staande. © Robby Verdickt

Bert Dhont (Sparta Petegem) onder de indruk van SK Deinze: “Deze club leunt dicht tegen eerste klasse aan”

Voetbal 2NASparta Petegem, pas aan de voorbereiding begonnen, was zaterdagavond geen partij voor profploeg SK Deinze. Na negentig minuten stond er 0-4 op het scorebord. De Spartanen deden het onder anderen zonder Sam Blancke, Kenneth Weytens en Thomas Vande Velde.

  1. RWDM-trainer Euvrard na 3-0-zege tegen KSV Oudenaarde: “Op basis van het spel en de kansen is het een verdiende kwalificatie”
    voetbal beker van belgie

    RWDM-trai­ner Euvrard na 3-0-zege tegen KSV Oudenaarde: “Op basis van het spel en de kansen is het een verdiende kwalifica­tie”

    RWDM heeft in de 32ste finales van de beker van België gedaan wat het moest doen tegen Oudenaarde, een club uit tweede nationale in Vlaanderen: zich kwalificeren voor de volgende ronde, waarin de clubs uit 1A in de dans springen. Tegen een ultradefensief Oudenaarde kon RWDM ondanks heel veel balbezit pas in het laatste kwartier zekerheid verwerven. Met dank aan invaller Rikelmi, die zelf scoorde en een assist gaf voor een eigen doelpunt bij Oudenaarde.