Berre Peters: "We zullen Aalst onder druk moeten kunnen zetten met onze opslag, want als ze gewoon vrij hun spel kunnen spelen, zal het heel lastig worden.”
Volledig scherm
Berre Peters: "We zullen Aalst onder druk moeten kunnen zetten met onze opslag, want als ze gewoon vrij hun spel kunnen spelen, zal het heel lastig worden.” © Jorghé Van Hecke

Berre Peters en Haasrode Leuven krijgen Aalst op bezoek: “Ze zijn op dit moment heel sterk aan het spelen”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUENa de uitschakeling in de CEV Cup krijgt Haasrode Leuven zaterdagavond een nieuwe moeilijke opdracht voorgeschoteld. De Leuvenaren ontvangen ploeg in vorm Aalst. Berre Peters is op zijn hoede en beseft dat het een belangrijke wedstrijd wordt. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.