Heikant Zele sloot de eerste seizoenshelft af met een karige zege tegen Rangers Opdorp.
Volledig scherm
Heikant Zele sloot de eerste seizoenshelft af met een karige zege tegen Rangers Opdorp. © Geert De Rycke

Bernard Van Eetvelde staat met Heikant Zele op een achtste plaats: “Tot nu is het een seizoen op zijn Heikants”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE CNa een geweldige start met 12 op 15 zakte Heikant Zele wat weg. De resultaten werden wisselvallig, zeges en verliesbeurten wisselden elkaar af. Vooral in eigen huis zijn de Zelenaars in goede doen. Ze sluiten 2021 af op de achtste plaats in tweede C. 

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren