Jeffrey Pauwels kon voor het eerst de nul op het bord houden voor Berlaar-Heikant: “Er zijn nog werkpunten, maar er zijn ook dingen die al beter lopen.”
Volledig scherm
Jeffrey Pauwels kon voor het eerst de nul op het bord houden voor Berlaar-Heikant: “Er zijn nog werkpunten, maar er zijn ook dingen die al beter lopen.” © Mpics

Berlaar-Heikant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

VOETBAL DERDE NATIONALE BDerdenationaler Berlaar-Heikant kon zondag voor de eerste keer dit seizoen de nul op het bord houden. Zelf wisten de jongens van Peter Claessens ook geen doelpuntje te maken, waardoor de wedstrijd tegen Witgoor op 0-0 eindigde. Met dat ene puntje schiet Berlaar-Heikant weinig op, maar gezien de vele gekwetsten is één puntje beter dan geen, natuurlijk.

  1. Luc Engelschenschilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”
    volleybal Oost-Vlaanderen

    Luc Engelschen­schilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”

    De mannen van D’Hondt Volley Oudenaarde hebben zaterdag de geaccidenteerde wedstrijd tegen Pervol Ruiselede met 3-1 gewonnen. Tot daar het goede nieuws. Naast deze zege wordt het team van Oudenaarde - en zij niet alleen - geconfronteerd met het coronavirus voor, tijdens en na de ontmoeting van zaterdagavond. “Ik had voor de wedstrijd reeds signalen gegeven dat deze krachtmeting niet had mogen doorgaan”, verklaart coach Engelschenschilt. “Het heeft dus niets met winnen of verliezen te maken.”