Jesse Claessens (l.), zoon van de vorige coach Peter, en Cedric Volkaerts hopen op het onmogelijke voor Berlaar-Heikant.
Volledig scherm
Jesse Claessens (l.), zoon van de vorige coach Peter, en Cedric Volkaerts hopen op het onmogelijke voor Berlaar-Heikant. © Mpics

Berlaar-Heikant, met de nieuwe coach Timothy Heylen aan het roer, wil het onmogelijke nog mogelijk maken: “Bij verlies belanden we weer in een vicieuze cirkel”

voetbal derde nationale BBegint Berlaar-Heikant bij de start van de terugronde aan een mission impossible in 3deB? Die kans schatten wij op meer dan vijftig procent. Maar een overwinning tegen Beringen, de eerstvolgende tegenstander, zou voor hetzelfde geld voor een geweldige boost kunnen zorgen. Waar Berlaar-Heikant nu vooral moet op hopen, is een trainerseffect, gekoppeld aan het feit dat blessures van nu af aan achterwege blijven.

  1. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
    voetbal eindronde

    Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

    BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.