Bas Saillart, hier in Berchemshirt vorig seizoen, tekende in maart voor Thes Sport, maar keert nu al terug naar het oude nest.
Volledig scherm
Bas Saillart, hier in Berchemshirt vorig seizoen, tekende in maart voor Thes Sport, maar keert nu al terug naar het oude nest. © Mpics

Berchem Sport haalt oude bekende Bas Saillart en transfervrije Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) naar het Rooi: “Ongelijk Thes bewijzen door hier te schitteren”

voetbal tweede nationale BOpvallende transferactiviteit dinsdag bij Berchem Sport. Hoewel hij in maart tekende voor eerste nationaler Thes Sport en daar ook de voorbereiding aanvatte, keert flankaanvaller Bas Saillart (22) al terug naar het Rooi. En ook de transfervrije middenvelder Lars Coveliers (ex-KV Mechelen) maakt de overstap.

  1. Arno Verschueren (Lommel SK): “Dodelijke efficiëntie bij RWDM brengt ons naar de top drie”

    Arno Verschue­ren (Lommel SK): “Dodelijke efficiën­tie bij RWDM brengt ons naar de top drie”

    Lommel SK is de laatste weken sterk op dreef. Na de knappe thuisoverwinning tegen Lierse Kempenzonen gingen de Noord-Limburgers nu ook bij RWDM met de drie punten aan de haal. De Brusselaars leden hun derde opeenvolgende nederlaag en zakken weg in de rangschikking. Een dodelijk efficiënt Lommel SK rukt op naar de derde plaats. Een glansrol was weggelegd voor de 24-jarige Arno Verschueren, acteur van het tweede doelpunt.