Bente Daniëls (l.): "In Leuven presteerden we nooit echt goed. We gaan trachten om dat dit weekend goed te maken."
Volledig scherm
Bente Daniëls (l.): "In Leuven presteerden we nooit echt goed. We gaan trachten om dat dit weekend goed te maken." © VDB

Bente Daniëls en Lana Mees: “De voorlopige stand in het beachvolleybal geeft een vertekend beeld”

Bente Daniëls en Lana Mees zijn heel de zomer lang erg actief op de vele beachvelden in Vlaanderen. Tijdens iedere manche van het BK beachvolleybal tracht het tweetal vooral plezier te maken. Weliswaar met de bedoeling om dat te combineren met goede resultaten. Ze zijn niet zo fanatiek bezig om tijdens het slotweekend in Brussel een goede startpositie veroveren. Anderzijds deed de derde plaats tijdens het vorig toernooi in Waregem hen toch zichtbaar deugd. 

  1. Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”
    Voetbal Jupiler Pro League

    Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”

    Over enkele uren gaat Cercle Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen. Op de groen-zwarte bus zit Dominik Thalhammer niet langer vooraan. Na het ontslag van de Oostenrijker is diens landgenoot met Bosnische roots, Miron Muslic, nu de man die langs de zijlijn de orders uitdeelt. “We moeten terug naar de basis die ons vorig seizoen zo vaak punten opleverde”, herhaalde de 40-jarige Muslic de afgelopen twee weken voortdurend.