Benny Smismans wil ook meer vrouwelijke spelers aan de club binden.
Volledig scherm
Benny Smismans wil ook meer vrouwelijke spelers aan de club binden. © Tresignie

Benny Smismans nieuwe jeugdverantwoordelijke bij HO Wolvertem Merchtem: “Streven naar zestig procent eigen jeugd in eerste ploeg”

voetbal 3AHoewel er al enige tijd geen bal meer rolt voor de eerste ploeg van derdenationaler HO Wolvertem Merchtem, waar hopelijk in januari weer verandering in komt, hebben de spelertjes van de U6 tot en met de U12 vorige week weer de trainingen kunnen opstarten. Ook achter de schermen zat de club niet stil, want ze maakte werk van een nieuw hoofd jeugdwerking, Benny Smismans. Hij volgt Geert Chrispeels op. 

 1. AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrijden voor een plaats in play-off 1"
  Vrouwenvoetbal Super League

  AD Betty Van Proeyen (KRC Genk Ladies): “We willen zo lang mogelijk meestrij­den voor een plaats in play-off 1"

  Na een korte winterstop maakt KRC Genk Ladies zich op voor de tweede competitiehelft. Met een gedeelde vierde plaats presteert de jonge, maar talentrijke garde van Guido Brepoels beter dan verhoopt. Samen met drie andere teams knokken de Genk Ladies voor een plaats in play-off 1. “Met twee opeenvolgende wedstrijden tegen concurrent AA Gent, staan we meteen voor bijzonder belangrijke confrontaties”, zegt AD Betty Van Proeyen.
 2. Dimitri Van den Bergh gaat vol voor wereldtitel: “Een cafésport? Darts is een levensstijl”
  PREMIUM
  WK darts

  Dimitri Van den Bergh gaat vol voor wereldti­tel: “Een cafésport? Darts is een levens­stijl”

  Stand up for Dimitri Van den Bergh (26). De beste Belgische ‘pikker’ van het moment gaat in Londen op zoek naar de wereldtitel in het darts. VDB praat rechttoe, rechtaan over het mentale en fysieke aspect van darts, de mooie som die hij er al mee verdiende en zijn mogelijkheden in Ally Pally om het allerhoogste mee te graaien. “Hoeveel procent kans ik heb op de titel? Vijftig procent.” Niet voor niets ‘The Dream Maker’.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"