De spelersgroep van SV Diksmuide viert de overwinning op het veld van Boezinge.
Volledig scherm
De spelersgroep van SV Diksmuide viert de overwinning op het veld van Boezinge. © RV / Facebook KSV Diksmuide

Benny Jonckheere is opnieuw T1 ad interim bij Diksmuide: “Vorige passages liepen goed af”

voetbal eerste provincialeEen matige competitiestart (Diksmuide pakte twee op negen) noopte T1 Allan Deschodt tot zijn vertrek bij de Boterjongens. T2 Benny Jonckheere neemt tijdelijk het roer over en wist in zijn eerste match als coach ad interim meteen de volle buit te pakken in Boezinge met een 0-1-zege.

 1. Falke Vandecaetsbeek (Belisia) opnieuw trefzeker: “Stilaan lijkt alles weer in de juiste plooi te vallen”

  Falke Vandecaets­beek (Belisia) opnieuw trefzeker: “Stilaan lijkt alles weer in de juiste plooi te vallen”

  Het lijkt wel alsof Belisia net als de Goede Sint onder stoom begint te komen. Op enkele dagen van diens verjaardag, hebben de Bilzerse ‘Blauwbloezen’ hun mindere maand oktober definitief van zich afgeschud. Falke Vandecaetsbeek, opnieuw goed voor twee doelpunten, is ook die mening toegedaan. “Weet je, onze voorbereiding was er eentje van blutsen en builen. Vervelende blessuurtjes en het inpassen van enkele nieuwelingen, maakten dat we niet helemaal top waren bij de kompetitiestart. Aanvankelijk kan je zulks nog wat opvangen met heel veel enthousiasme. Als je dan echter in die periode nog eens enkele spelers met een blessure aan de kant moet laten, wordt het net iets te veel. Dat overkwam ons dus in oktober, maar na de recente 13 op 15, lijkt dat helemaal achter de rug.”
 2. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
  Futsal eerste nationale

  Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

  Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.
 3. Jo Christiaens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”
  voetbal eerste nationale

  Jo Christi­aens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

  KSK Heist begon slap aan de competitie, zo slap dat gevreesd werd voor een troosteloos seizoen onderaan in de kelder van de rangschikking. Datzelfde KSK Heist is intussen stevig opgestaan. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen KVK Tienen (2-0), pakten de jongens van Jo Christiaens het zestiende punt uit zes wedstrijden. Wat het des te opvallender maakt, de waslijst aan afwezigen (geschorsten én geblesseerden) is lang.