Benjamin Van Linden ging sinds 2018 vier keer onder het mes, maar wil nog niet van stoppen weten.
Volledig scherm
Benjamin Van Linden ging sinds 2018 vier keer onder het mes, maar wil nog niet van stoppen weten. © Mpics

Benjamin Van Linden (FC Katelijne) begon weer aan voorbereiding na vierde revalidatie in drie jaar: “Stoppen voelde niet juist aan”

Voetbal derde provincialeBenjamin Van Linden is weer voetballer. Sinds 2018 werd de 31-jarige verdediger liefst vier keer geopereerd aan de knie en leek hij vroegtijdig zijn schoenen aan de haak te moeten hangen. Maar de liefde voor het spelletje bleek te groot en dus begon Van Linden dit seizoen met heel veel goesting aan de voorbereiding bij derdeprovincialer FC Katelijne.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.