Hove is bijzonder goed bij schot in de eindronde met maar liefst zeven goals in amper drie matchen.
Volledig scherm
Hove is bijzonder goed bij schot in de eindronde met maar liefst zeven goals in amper drie matchen. © Mpics

Benito Verswijvel promoveert in eindronde zo goed als zeker met Hove na spektakelstuk: “We hebben al een klein feestje gebouwd”

voetbal vierde provincialeHove staat met anderhalf been in derde provinciale na een spectaculaire 7-4-zege in de heenmatch tegen Hoboken B. Aanvallende middenvelder Benito Verswijvel trof donderdagavond maar liefst drie keer raak.

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Coach Jonas De Roeck en KVC Westerlo vertrekken met een goed gevoel op stage na twee gewonnen oefenduels: “We moeten nog stappen zetten, maar ik ben tevreden”

  Coach Jonas De Roeck en KVC Westerlo vertrekken met een goed gevoel op stage na twee gewonnen oefenduels: “We moeten nog stappen zetten, maar ik ben tevreden”

  Na City Pirates (11-0) en AA Gent (6-2) stonden er zaterdag twee oefenwedstrijden op het programma voor KVC Westerlo. ‘s Middags werd het een rustige 2-0-zege tegen Patro Maasmechelen. In de vooravond werd de Israëlische topclub Maccabi Tel Aviv met 2-1 opzij gezet. De Kemphanen blijven in de voorbereidingsfase voorlopig dus nog ongeslagen .
 3. Thuisspeler Alexander Van San wint op jeugdtoernooi Stade Leuven bij de jongens 13: “Ik kan me als geen ander vastbijten in rally’s”
  tennis Belgian Junior Circuit

  Thuisspe­ler Alexander Van San wint op jeugdtoer­nooi Stade Leuven bij de jongens 13: “Ik kan me als geen ander vastbijten in rally’s”

  Vorige week was de beste jeugd aan de slag op TC Stade Leuven aangezien het jaarlijkse jeugdtoernooi tot de 11-jarigen meetelt voor het Belgian Junior Circuit. Met Alexander Van San had de thuisclub ook een stevig ijzer in het vuur bij de U11. Van San sneuvelde evenwel in de halve finales, maar pakte op zondag nog een mooie troostprijs door de criteriumreeks bij de jongens 13 naar zijn hand te zetten.
 4. Patrick Gillard doet stap opzij bij Phoenix Brussels: “Anderen mogen nu een even mooi avontuur neerschrijven”
  Basketbal BNXT League

  Patrick Gillard doet stap opzij bij Phoenix Brussels: “Anderen mogen nu een even mooi avontuur neerschrij­ven”

  Sinds 2013 is Phoenix Brussels actief in de hoogste basketbalafdeling. Patrick Gillard was al die tijd als secretaris een van de stuwende krachten. Zijn activiteiten in de club gaan echter veel verder terug in de tijd. Deze zomer maakte de Brusselaar bekend dat hij een punt zet achter zijn werkzaamheden. Een nader gesprek leert evenwel dat Gillard niet helemaal uit beeld verdwijnt. Gelukkig.