Luc Schuddinck (l.) stelde vorige week Benediction Kitei Pro 2020 voor in Beveren.
Volledig scherm
Luc Schuddinck (l.) stelde vorige week Benediction Kitei Pro 2020 voor in Beveren. © RV

Benediction Kitei Pro 2020 is weinig opgezet met berichtgeving op sociale media: “Ik garandeer dat de ploeg gewoon verder kan werken”

WielrennenOp het internet circuleren berichten over Benediction Kitei Pro 2020. Daarin werd gesteld dat het team geen UCI-licentie kreeg en had men het over een ‘uppercut’ voor de ploeg. Luc Schuddinck is weinig opgezet met deze wilde verhalen en wil een en ander in een juist perspectief plaatsen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.