Ben Yagan (r.) wordt op de huid gezeten door thuisspeler Mathieu Troonbeeckx, die zelf de 1-0 lukte.
Volledig scherm
Ben Yagan (r.) wordt op de huid gezeten door thuisspeler Mathieu Troonbeeckx, die zelf de 1-0 lukte. © Mpics

Ben Yagan en KVK Tienen zien foutjes genadeloos afgestraft worden door KSK Heist: “Als je niet scoort, kan je niet winnen”

voetbal eerste nationaleWie ook de trainer van dit KVK Tienen is, op het niveau van eerste nationale is het allesbehalve evident om een reeks neer te zetten. Een week na de knappe thuiszege tegen Francs Borains gingen de Suikerjongens met 2-0 onderuit op het veld van KSK Heist, dat wel efficiënt met de kansen wist om te springen.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. Thomas Van Zantvoort en tienkoppig Cappellen zwoegend naar zege in topper tegen Belisia (0-1): “Verdiend op basis van wilskracht”
  voetbal 2NB

  Thomas Van Zantvoort en tienkoppig Cappellen zwoegend naar zege in topper tegen Belisia (0-1): “Verdiend op basis van wilskracht”

  Cappellen trok aan het langste eind in de topper bij Belisia, 0-1 werd het. Van Zantvoort scoorde in een aangename eerste helft en hoewel het rond het uur tot tien man werden herleid na rood voor Verbist, hield Cappellen ook daarna nog stand. Zo profiteerde het optimaal van het puntenverlies van achtervolgers Sporting Hasselt en Tongeren en trekt het vol vertrouwen naar de clash met Hades.