Ben Hermans is één van de kanshebbers op eindwinst in Hongarije.
Volledig scherm
Ben Hermans is één van de kanshebbers op eindwinst in Hongarije. © Photo News

Ben Hermans en Jordi Meeus starten in de Ronde van Hongarije

Wielrennen profsIn de schaduw van de Giro gaat woensdag de 42ste editie van de Ronde van Hongarije van start. Dat lijkt niet meteen een grote ronde, maar de editie 2021 kondigt zich toch interessant aan. Zeker voor de twee Limburgers aan de start: Ben Hermans (Israel Start Up Nation) en Jordi Meeus (Bora-hangrohe). Hermans moet een gooi kunnen doen naar het algemeen klassement terwijl Meeus zijn kans mag gaan in de spurt.

  1. Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

    Merksem­naar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mis­lukt”

    Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.