Ben De Goignies wil de nieuwe competitieformule alle kansen geven.
Volledig scherm
Ben De Goignies wil de nieuwe competitieformule alle kansen geven. © Jorghé Van Hecke

Ben De Goignies en Leuven Bears ontvangen zondag Antwerp Giants: “We kijken uit naar de BNXT-League”

BasketbalDe kalendermakers hebben Leuven Bears dit seizoen niet gespaard. Op de eerste twee speeldagen nam men het op tegen Bergen en Oostende. Dat zijn de finalisten van de play-offs van vorig seizoen. Zondag neemt met het in de eigen Sportoase op tegen Antwerp Giants. De Sinjoren behoren eveneens tot de titelkandidaten.

 1. EJ Automotive uit Bree blikt tevreden terug op campagne in Ford Fiesta Sprint Cup
  autosport

  EJ Automotive uit Bree blikt tevreden terug op campagne in Ford Fiesta Sprint Cup

  EJ Automotive uit Bree stond in 2021 als enige Belgische formatie garant voor successen in zowel de Nederlandse als Belgische Fiesta Cup, die samen de piste delen. Nikodem Wierzbicki werd immers kampioen in de Nederlanders Divisie 1 en eindigde tweede in de Dutch Belgian Super Star, terwijl Milan De Laet met slechts zeven punten verschil de algemene Belgische titel én de Junior Ford Fiesta Sprint Cup verloor aan kampioen Nathan Vanspringel. De man achter het verhaal van EJ Automotive is teameigenaar Jurgen Evers uit Bree.
 1. Jan Van Clé coördineert de eerste Europese wedstrijden van Achel: “Het is meer dan een uitdaging”
  Volleybal Challenge Cup

  Jan Van Clé coördi­neert de eerste Europese wedstrij­den van Achel: “Het is meer dan een uitdaging”

  Bij Tectum Achel worden maandagavond de koffers gepakt voor de eerste Europese trip van de Noord-Limburgers. De Achelse delegatie vertrekt in de nacht van maandag op dinsdag naar Amsterdam om er in alle vroegte de vlucht naar Valencia te pakken. Delegatieleider Jan Van Clé is al enkele maanden met de voorbereidingen bezig. De Mechelaar zetelt in de adviesraad van de club en werd door voorzitter en volleymakker Joos Gysen gevraagd om de campagne te coördineren. “Het was een uitdaging, maar wel leuk om te doen”, vertelt hij.