De Oostendse Julie Van Hauwaert werd opgemerkt door de Parijse profclub Saint-Denis: “Unieke kans om veel bij te leren en mijn droom om me te kwalificeren voor de Spelen in 2024 levendig te houden.”
Volledig scherm
De Oostendse Julie Van Hauwaert werd opgemerkt door de Parijse profclub Saint-Denis: “Unieke kans om veel bij te leren en mijn droom om me te kwalificeren voor de Spelen in 2024 levendig te houden.” © VDB

Beloftevolle Julie Van Hauwaert wint ‘Het Gouden Palet’: “Deze prestigieuze prijs winnen is grote eer”

TafeltennisDe Vlaamse Tafeltennisliga reikte ‘Het Gouden Palet’ uit aan Julie Van Hauwaert (15). Dat is een bekroning is voor de beste jonge tafeltennisspeler onder de achttien jaar. Van Hauwaert dankt haar onderscheiding aan haar Belgische titel bij de cadetten, haar kwartfinale op het BK bij de seniores en haar tiende plaats op de Europe Youth 10 in Berlijn.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvechten”
  PREMIUM
  autosport 24H Series

  RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvech­ten”

  In het prachtige Toscane stond dit weekend de eerste meeting van het Europese luik van de 24H Series op de autosportagenda. Deze hoog aangeschreven uithoudingsserie, die later dit jaar ook ons land zal aandoen, trok daarvoor naar Mugello. RedAnt Racing, de titelverdediger in de 992-klasse, een categorie voorbehouden aan identieke Porsche 911 GT3 Cup – Type 992 -, zette er twee wagens in. Het team tekende, na een moeilijke race, meteen voor een podium.
  Lochristi