Davor Matijas, die in 2020 Antwerps doel verdedigde in de gewonnen bekerfinale, speelde afgelopen seizoen 18 keer mee met de rood-witte beloften.
Volledig scherm
Davor Matijas, die in 2020 Antwerps doel verdedigde in de gewonnen bekerfinale, speelde afgelopen seizoen 18 keer mee met de rood-witte beloften. © Photo News

Beloften Antwerp, Beerschot en KV Mechelen mogen zich gaan meten met grote jongens: veel derby’s in het vooruitzicht in tweede nationale

VoetbalDe teerlingen in de beloftencompetitie van het voetbal zijn geworpen. Afgelopen weekend verzekerde KV Mechelen zich na een 4-0-zege tegen Lierse van een plaatsje in tweede nationale voor volgend seizoen. In de provincie Antwerpen mogen ook de U21 van Antwerp en Beerschot zich met de grote jongens gaan meten.

  1. Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse rittenkoers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”
    Wielrennen profs

    Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse ritten­koers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”

    Timo Kielich (Alpecin Fenix DT) heeft stevig uitgepakt in Polen. De Alkenaar pakte er de ritwinst en de eindzege in de Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques. Een hele mond vol voor een vijfdaagse wedstrijd in het Zuiden van Polen. “Het was best een pittige koers met veel plaatselijke ploegen en enkele buitenlandse teams. De winst is niet echt een verrassing, ik trok met ambitie naar Polen”, vertelt Timo Kielich.