Yentl Bekaert tijdens de zandpassage afgelopen zondag in Merksplas. Als laatstejaarsbelofte zonder uitzicht op een profcontract begon hij weer te studeren.
Volledig scherm
Yentl Bekaert tijdens de zandpassage afgelopen zondag in Merksplas. Als laatstejaarsbelofte zonder uitzicht op een profcontract begon hij weer te studeren. © Mpics

Belofte Yentl Bekaert zaterdag bij de profs in Kortrijk: “Vervelend, maar ik denk er niet veel meer aan”

VELDRIJDENYentl Bekaert (21) mocht vorig jaar, aan het einde van de eerste editie van de Urban Cross, als tweede het podium op in Kortrijk. In de beloftenveldrit werd hij enkel door Niels Vandeputte voorafgegaan. Zaterdag moet de laatstejaarsbelofte in Kortrijk bij de profs crossen. Hij hoopt in de top twintig te finishen.

 1. Alain Van den Broucke (E. Belzele): “Ik neem in schoonheid afscheid”

  Alain Van den Broucke (E. Belzele): “Ik neem in schoonheid afscheid”

  “Ik kreeg een voorstel van Belzele dat ik eigenlijk net zo goed blindelings kon tekenen. Maar het is zo dat mijn zoontje Arthur intussen drie operaties onderging en de opvolging van zijn gezondheid toch prioritair is. Ook in 2021 zal hij veel medische zorg nodig hebben en uiteraard willen wij zijn evolutie op de voet volgen. Nu heeft hij een lichte motorische achterstand en dat zorgt ervoor dat we nog heel vaak naar het ziekenhuis moeten om op dat vlak een inhaalbeweging te doen.”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"