Koen Wauters is één van de pijlers van het Belgium Racing Team uit Lommel. Hij racet samen met zijn broer Kris in een nagelnieuwe Porsche.
Volledig scherm
Koen Wauters is één van de pijlers van het Belgium Racing Team uit Lommel. Hij racet samen met zijn broer Kris in een nagelnieuwe Porsche. © Belgium Racing / Bart Wouters / RV

Belgium Racing wil een derde nationale titel met onder meer de broers Koen en Kris Wauters

AutosportNaast de eerder aangekondigde Porsche 911 GT3 Cup voor Glenn Paenen en Jan Ooms, zal het Lommelse Belgium Racing ook twee exemplaren van de Porsche 911 GT3 Cup type 992 inzetten in het Belcar Endurance Championship. Met die nagelnieuwe wagen gaan Nicolas Saelens en Dylan Derdaele op zoek naar een derde Belgische titel op rij. De Clouseau-broers Koen en Kris Wauters zien we ook in een soortgelijke, nagelnieuwe Porsche 992 GT3 Cup.

  1. Park Houthalen wint thriller tegen Lindelhoeven en promoveert naar eerste provinciale: “Nipte, maar verdiende zege en promotie”
    Provinciaal voetbal

    Park Houthalen wint thriller tegen Lindelhoe­ven en promoveert naar eerste provincia­le: “Nipte, maar verdiende zege en promotie”

    Park Houthalen promoveert naar eerste provinciale. Na een ongelooflijke thriller tegen een niet-aflatend Lindelhoeven, was het Domenico Grossi die met twee doelpunten na de rust het verschil maakte. De ontlading achteraf was bijzonder groot. “Het is een nipte, maar wel een meer dan verdiende overwinning”, juichte Parktrainer Koen Van Helden na afloop. “Sinds mijn komst zetten we een reeks neer van 21 wedstrijden zonder nederlaag. Ook in eerste provinciale willen we een goed figuur slaan.” Fortuna Smeermaas en SV Breugel stijgen naar derde provinciale