De Belgische selectie U18 wint het Wevza toernooi: "We wilden iedere match ons beste niveau halen en dat is gelukt."
Volledig scherm
De Belgische selectie U18 wint het Wevza toernooi: "We wilden iedere match ons beste niveau halen en dat is gelukt." © RV / Katleen Immesoete

Belgische jeugdselectie U18 wint alle wedstrijden tegen West-Europese tegenstanders: “Geweldig gevoel”

VolleybalHet ‘Wevza’ volleybaltoernooi, het kampioenschap voor teams uit West-Europa, werd op een schitterende manier gewonnen door de Belgische meisjes uit de leeftijdscategorie onder 18 jaar. De Young Yellow Tigers wonnen al hun wedstrijden in Spanje. De laatste confrontatie  werd zaterdag gespeeld met de leidersplaats als inzet. Ondanks een hernia loodste kapitein Eline Van Elsen haar team naar de eindzege tegen Nederland.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.