Uittredend triatlonkampioene Sara Van De Vel koos dit seizoen al voor het wielrennen en nam onder meer deel aan het WK tijdrijden in het Italiaanse Imola. Nu kondigt ze aan resoluut voor het wielrennen te kiezen.
Volledig scherm
Uittredend triatlonkampioene Sara Van De Vel koos dit seizoen al voor het wielrennen en nam onder meer deel aan het WK tijdrijden in het Italiaanse Imola. Nu kondigt ze aan resoluut voor het wielrennen te kiezen. © Photo News

Belgisch triatlonkampioene Sara Van De Vel gaat verder als wielrenster: “Nieuwe liefde gevonden”

WielrennenBelgische triatlonkampioene op de halve afstand Sara Van De Vel kiest volgend seizoen resoluut voor het wielrennen. De 26-jarige Lintse verkoos het afgelopen jaar al met succes het wielrennen boven het triatlon. Nu kiest Van De Vel echter resoluut voor een carrière op de fiets. “Ik heb met het wielrennen een nieuwe liefde gevonden en daar wil ik al mijn energie in steken”, verklaart Van De Vel haar keuze.

 1. Doelpuntenmachine Stan Braem verlaat Oostkamp en kiest met Zwevezele voor stap hogerop: “Benieuwd waar mijn grens ligt”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A/DERDE NATIONALE A

  Doelpunten­ma­chi­ne Stan Braem verlaat Oostkamp en kiest met Zwevezele voor stap hogerop: “Benieuwd waar mijn grens ligt”

  Het avontuur van Stan Braem bij derdenationaler SV Oostkamp zit er alweer op. Na twee (onafgewerkte) seizoenen kiest de goaltjesdief voor een uitdaging in tweede nationale bij SKV Zwevezele. De nog steeds maar 22-jarige Brugse spits, goed voor 128 goals in vijf seizoenen - waarvan twee onafgewerkte - zet zo weer een stap hogerop.
 2. KVK Tienen sluit zich niet zomaar aan bij eis om minicompetitie in eerste nationale: “Niet aan huidige voorwaarden”
  Voetbal Eerste nationale

  KVK Tienen sluit zich niet zomaar aan bij eis om minicompe­ti­tie in eerste nationale: “Niet aan huidige voorwaar­den”

  Sinds gisteren mag er definitief een kruis gemaakt worden over het amateurvoetbal voor de rest van het seizoen. Zo besliste de voetbalbond althans, want in eerste nationale is daar het laatste nog niet over gezegd. Clubs als Patro Eisden en Luik sturen aan op een minicompetitie en ook 46 profvoetballers uit de reeks roeren zich. Het standpunt van KVK Tienen is duidelijk: “We willen gerust verder voetballen, maar niet onder de huidige coronavoorwaarden.”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"