Jef Vandorpe schopte het de afgelopen jaren tot nummer één bij de junioren en nam in 2021 nog deel aan de Paralympische Spelen.
Volledig scherm
Jef Vandorpe schopte het de afgelopen jaren tot nummer één bij de junioren en nam in 2021 nog deel aan de Paralympische Spelen. © RV

Belgisch kampioen Jef Vandorpe stopt als professioneel rolstoeltennisser: “Tijd voor een leven als voltijds student”

rolstoeltennisVerrassend nieuws uit de wereld van het rolstoeltennis, waar belofte Jef Vandorpe (TC Stade Leuven) beslist heeft om op 21-jarige leeftijd de rackets aan de haak te hangen. Hij wil zich nu voluit op zijn studies rechten aan de universiteit van Antwerpen gaan richten, zonder het rolstoeltennis daarvoor helemaal de rug toe te keren.

  1. SV Oostkamp na strafschoppen onderuit in bekermatch tegen FCS Mariekerke-Branst
    voetbal

    SV Oostkamp na strafschop­pen onderuit in bekermatch tegen FCS Mariekerke-Branst

    Tweedenationaler SV Oostkamp kreeg in de tweede ronde van de Croky Cup de Antwerpse eersteprovincialer Mariekerke-Branst op bezoek in de Valkaart. De bezoekers doken met een voorsprong de rust in, maar een frommeldoelpunt van Phil Canoot zette na een uur spelen de bordjes opnieuw gelijk. Ondanks een karrenvracht aan kansen volgden geen doelpunten meer, waarna een strafschoppenreeks de winnaar aanduidde. De Antwerpenaren toonden zich daarin met een 3-4-zege de betere ploeg.