Belgisch beloftenkampioen Emiel Verstrynge is op het WK in Fayetteville één van de zes of zeven kanshebbers.
Volledig scherm
Belgisch beloftenkampioen Emiel Verstrynge is op het WK in Fayetteville één van de zes of zeven kanshebbers. © Photo News

Belgisch kampioen Emiel Verstrynge kijkt met vertrouwen uit naar WK: “Met een medaille naar de Parkcross is het doel”

VELDRIJDEN BELOFTENTweedejaarsbelofte Emiel Verstrynge (19) heeft al een mooie trui beet. Ruilt hij zaterdagavond de Belgische driekleur voor de regenboogtrui? In elk geval laat de entourage van de Adegemnaar niets aan het toeval over.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalitatief en modern voetbal”
  PREMIUM
  Voetbal tweede provinciale B

  Voormalig voetbal­prof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalita­tief en modern voetbal”

  Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt vanaf 4 april de nieuwe coach van tweedeprovincialer Eendracht Houtem. Nadat T1 Björn Van Den Bossche begin deze maand na onenigheid met het bestuur per direct opstapte, nam zijn assistent Giovanni Bodenghien tijdelijk die rol over. De voormalige T2 won nadien elke match met Houtem, maar zet nu een stap terug om plaats te maken voor De Meersman.