Jan Van den Bergh ontwijkt een tackle tegen Zulte Waregem. Donderdag, in de bekermatch op Standard, moet Beerschot meer dan ooit blessures proberen te vermijden.
Volledig scherm
Jan Van den Bergh ontwijkt een tackle tegen Zulte Waregem. Donderdag, in de bekermatch op Standard, moet Beerschot meer dan ooit blessures proberen te vermijden. © Photo News

Bekermatch op Standard komt voor Beerschot eerder ongelegen: derby van zondag is zó veel belangrijker

VoetbalZelden kwam een bekermatch zo ongelegen voor Beerschot als die van donderdag op Standard. Het is in de competitie dat paars-wit de punten broodnodig heeft en laat nu zondag uitgerekend aartsrivaal Antwerp op bezoek komen. Roteren dan maar? Vraag is: met wie?

 1. Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Daisel in de lucht? Kortemarkvoorzitter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die richting”
  voetbal tweede provinciale A

  Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Dai­sel in de lucht? Kortemark­voor­zit­ter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die rich­ting”

  SVD Kortemark gaf een kleine twee weken geleden aan dat het volgend seizoen niet meer uitkomt met haar eerste ploeg in tweede provinciale en voortbouwt op de B-ploeg in vierde provinciale. Enkele stemmen verkondigden dat Kortemark van plan is een fusie aan te gaan met eersteprovincialer SK Roeselare-Daisel, de club waar Daniëls zoon Alexander Verduyn ondervoorzitter is. “Daar is echter niets van aan”, laat de pater familias ons weten.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.