Geen derde beker van België op rij voor Hermes Volley Oostende.
Volledig scherm
Geen derde beker van België op rij voor Hermes Volley Oostende. © VDB

Bekerhouder Hermes Oostende strandt in kwartfinale: “Directe fouten deden ons de das om”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENHermes Volley Oostende zal dit seizoen geen derde beker op rij pakken. De titelverdediger ging zaterdagmiddag met 3-2 onderuit in de kwartfinale op bezoek bij Tchalou.

 1. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 2. Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzetting competitie in amateurvoetbal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Michel Verhoeven (RC Hades) is het eens met stopzet­ting competitie in amateur­voet­bal: “Iedereen kan leven met deze beslissing”

  De verwachting over een definitief stopzetten van het amateurvoetbal lag voor de hand. Voetbal Vlaanderen nam dan ook de juiste beslissing om er voor dit seizoen de stekker uit te trekken. En dit zonder stijgers of dalers. Vorig jaar, op 7 september, tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Overijse werd de nieuwe voorzitter van Hades voorgesteld, Michel Verhoeven (50). De voorbije maanden lag er veel werk op de plank voor de ex-volleybalspeler, die het eens is met de beslissing van Voetbal Vlaanderen.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk