Libero Benneth Van den Boogaert (l.): “De volgende drie wedstrijden zijn ideaal om het ritme op te bouwen."
Volledig scherm
Libero Benneth Van den Boogaert (l.): “De volgende drie wedstrijden zijn ideaal om het ritme op te bouwen." © smb

Bekerduel tussen Amigos Zoersel en Roeselare B was een ‘coronawedstrijd’ tussen twee ploegen die duidelijk de gevolgen dragen van de lange pauze

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIËVrijdag was het een speciale avond voor eerstenationaler Amigos Van Pelt Zoersel en tweedenationaler Knack Roeselare B. In de Jartazi Arena streden beide teams voor een plaats in de volgende ronde van de Beker van België, met als volgende tegenstrever Knack Roeselare A. Zowel voor de West-Vlaamse ploeg als voor het team van trainer-coach Peter Speckstadt zou dat een gedroomde tegenstander zijn. Aan motivatie geen gebrek dus.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Cristina Moga: “De Antwerpse speelsters hebben zich tijdens het bekerduel tegen Gent flink verweerd, benieuwd welke progressie we zullen zien tijdens de volgende halve finale”

  Cristina Moga: “De Antwerpse speelsters hebben zich tijdens het bekerduel tegen Gent flink verweerd, benieuwd welke progressie we zullen zien tijdens de volgende halve finale”

  Iedereen bij het Interfreight Brabo Antwerp Team herinnerde zich haarfijn de ontmoeting tussen VDK Gent en de Antwerpse bezoekers, meer precies op 23 oktober. Toen werden de Antwerp Ladies van het terrein geveegd. De Antwerpse ploeg startte zondagavond niet met schrik aan deze nieuwe confrontatie met de ‘VDK-girls’. Helemaal niet, ze waren vooral vastberaden en gemotiveerd om het in deze eerste halve finale van de Belgische beker veel beter te doen.