Beeld uit de competitiematch in Top Division One tussen LDP Donza en Melsele-Beveren. Voor beide teams zit de competitie erop.
Volledig scherm
Beeld uit de competitiematch in Top Division One tussen LDP Donza en Melsele-Beveren. Voor beide teams zit de competitie erop. © Geert De Rycke

Begrip haalt het van ontgoocheling bij Oost-Vlaamse basketbalclubs na beslissing om competities niet meer te hervatten

BasketbalBasketbal Vlaanderen besliste zondagochtend om de competities bij de jeugd U14 tot U21 en bij de senioren dit seizoen niet meer te hervatten. Begrip haalt het van ontgoocheling bij de Oost-Vlaamse clubs. En er wordt vooral vooruitgekeken.

 1. Coach Frank Depestele ziet Menen tiebreak uit de brand slepen tegen Roeselare: “Liever twee punten maar toch heel content”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Coach Frank Depestele ziet Menen tiebreak uit de brand slepen tegen Roeselare: “Liever twee punten maar toch heel content”

  Menen, met het hoofd al deels in de play-offs en met last door geblesseerde spelers, had vooraf op papier weinig kans tegen leider Roeselare. Toch verrasten de spelers van coach Frank Depestele nog maar eens in positieve zin door een tiebreak af te dwingen. Die ging wel verloren, al zal Menen de reguliere competitie sowieso afsluiten op een derde stek.
 2. Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrainer van het nieuwe SK Roeselare-Daisel: “Schitterende uitdaging”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrai­ner van het nieuwe SK Roeselare-Dai­sel: “Schitte­ren­de uitdaging”

  Er zal volgend seizoen weer gevoetbald worden op Schiervelde. Eersteprovincialer VK Dadizele en de jeugdwerking van SV Roeselare reikten elkaar immers de hand en zullen vanaf de volgende competitie het nieuwe SK Roeselare-Daisel vormen. Wellicht met een start in eerste provinciale, want het ziet ernaar uit dat de huidige jaargang zal stilgelegd worden. De ervaren coach Maxim Vandamme (59), momenteel nog aan de slag bij eersteprovincialer Eendracht Wervik, wordt alvast de eerste hoofdcoach van de nieuwe club.
 1. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa

 2. Refaelov: "Kreeg ook veel felicitaties uit Brugge en dat doet me veel plezier"
  Play
  Gouden Schoen

  Refaelov: "Kreeg ook veel felicita­ties uit Brugge en dat doet me veel plezier"