Nökkvi Thorisson maakt een wiegende beweging na zijn winning-goal tegen Anderlecht B. De IJslandse spits werd een paar dagen eerder voor het eerst vader.
Volledig scherm
Nökkvi Thorisson maakt een wiegende beweging na zijn winning-goal tegen Anderlecht B. De IJslandse spits werd een paar dagen eerder voor het eerst vader. © BELGA

Beerschot wint op het veld van Anderlecht B, maar boekt tegelijk stevig financieel verlies

Voetbal CPLKleine winst voor Beerschot op het veld, groot (financieel) verlies ernaast. De Mannekens wonnen zaterdag met 1-2 van de beloften van Anderlecht. Tegelijk raakte bekend dat Beerschot in het boekjaar 2021-2022 bijna tien miljoen euro verlies leed.

  1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.