Een archiefbeeld van Thibo Baeten. De 20-jarige is één van de weinige spitsen waarover Beerschot momenteel beschikt.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Thibo Baeten. De 20-jarige is één van de weinige spitsen waarover Beerschot momenteel beschikt. © RV / Beerschot

Beerschot verliest laatste oefenmatch tegen Dessel: extra aanvallend geweld gezocht

Voetbal CPLBeerschot gaat niet zonder zorgen naar de competitiestart in de tweede voetbalklasse. Paars-wit verloor zijn laatste oefenmatch op het veld van eerstenationaler Dessel Sport met 1-0. Vooral in de spits lijkt het schoentje te nijpen.

  1. Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”
    voetbal jupiler pro league

    Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”

    De moeizame 1-3-bekerzege tegen Eendracht Aalst zal in het Westelse Kuipje snel uit het collectieve geheugen gewist worden. De focus werd na de kwalificatie immers meteen weer op het volgende competitieduel gelegd. Als Westerlo de stap richting linkerkolom wil zetten, mag er zaterdag thuis tegen rode lantaarn Zulte Waregem niet met de punten gemorst worden.