Tarik Tissoudali viert een doelpunt voor AA Gent. Zondag staat de dribbelkont voor het eerst oog in oog met zijn oude club Beerschot.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali viert een doelpunt voor AA Gent. Zondag staat de dribbelkont voor het eerst oog in oog met zijn oude club Beerschot. © Photo News

Beerschot ontmoet zondag het Gent van oude bekende Tissoudali: vleugje heimwee naar wat ooit was

Voetbal 1ABeerschot brengt zondag een bezoekje aan het AA Gent van oude bekende Tarik Tissoudali. Aan het huwelijk tussen Beerschot en Tissoudali kwam begin februari een einde, maar ergens lijken beide ex-geliefden toch nog een beetje heimwee te hebben naar wat ooit was. Vraag is nu: wie mist wie het hardst?

 1. Trainer Bruno Debo (KVK Westhoek) tevreden na debuut Ekangamene: “Hij viel niet door de mand”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Trainer Bruno Debo (KVK Westhoek) tevreden na debuut Ekangamene: “Hij viel niet door de mand”

  “Geen paniek”, benadrukt trainer Bruno Debo na de 0-2-nederlaag van tweedenationaler KVK Westhoek zondag tegen VV Zelzate. Eén van de weinige pluspunten in het Crack Stadion in Ieper was het debuut van Enoch Ekangamene. Ekangamene stond aan de aftrap als centrale verdediger. “Hij is een Congolees, woonachtig in Ploegsteert en kwam zichzelf aanbieden”, aldus de trainer.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.