Thibaud Verlinden en Beerschot wonnen op het veld van FC Dender.
Volledig scherm
Thibaud Verlinden en Beerschot wonnen op het veld van FC Dender. © BELGA

Beerschot maakt het zichzelf moeilijker dan nodig, maar pakt toch vijfde zege op een rij: “Principes verwaarloosd na sterke start”

Voetbal CPLBeerschot bleef zondag foutloos op het veld van Dender en pakte zijn vijfde opeenvolgende zege in competitieverband (2-3). De Mannekens blijven zo op kop in de tweede voetbalklasse. “Toch ben ik niet helemaal tevreden over de prestatie”, zei Beerschotcoach Andreas Wieland achteraf.

 1. Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”
  voetbal tweede nationale A

  Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”

  Sinds de aanstelling van Geert Versavel als nieuwe T1 verloor KM Torhout sinds begin november geen match meer in tweede nationale A. Aan die ongeslagen reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag, kwam afgelopen weekend een eind na een 2-0-verlies in Wetteren. De groen-witte formatie blikt met trots terug op die knappe reeks en wil dit weekend tegen Jong Cercle opnieuw aanknopen met puntengewin.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.