Marco Weymans keert terug naar het oude nest.
Volledig scherm
Marco Weymans keert terug naar het oude nest. © RV / Beerschot

Beerschot legt oude bekende Marco Weymans vast na testperiode: “Ik was hier als jeugdspeler nog ballenjongen”

Voetbal CPLBeerschot heeft met Marco Weymans nog een extra speler toegevoegd aan zijn selectie. De 24-jarige linksback is van origine een Kiels jeugdproduct en keert nu na omzwervingen in binnen- en buitenland terug naar het oude nest.

 1. Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Een blessure komt altijd ongelegen, maar als je met de kompetitiestart in het vooruitzicht plots één van je sterkhouders moet vervangen, ligt een oplossing niet meteen voor het grijpen. Bij Belisia is men dezer dagen naarstig op zoek naar een vervanger voor goalie Leonardo Cascio, die vorige week in het duel op Helson geblesseerd uitviel. “Een bijkomende scan op maandag heeft uitgewezen dat het om een scheurtje in de hamstrings gaat”, aldus het onfortuinlijke sluitstuk. “De behandelende arts heeft aangegeven dat een operatie niet nodig is, maar schat de onbeschikbaarheid in het slechtste geval wel op een drietal maanden. Zulke boodschap is nooit leuk natuurlijk, temeer daar ik erop gebrand lag om al het goede van afgelopen seizoen te willen bevestigen. Het is al positief dat er geen operatie komt en dat ik ook nu al gelijk met de revalidatie kan aanvatten”, doet Cascio zijn verhaal.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.