Technisch directeur John Goldberg tussen Laurent De Coster en Arnaud Deltour. De jeugdwerking moet bij Beerschot Hockey een prioriteit worden.
Volledig scherm
Technisch directeur John Goldberg tussen Laurent De Coster en Arnaud Deltour. De jeugdwerking moet bij Beerschot Hockey een prioriteit worden. © Mpics

Beerschot Hockey heeft nu voorzittersduo: “Onze jeugd moet hofleverancier worden”

HOCKEYNog tien dagen en dan gaat het hockeyseizoen 2021-2022 van start. Beerschot Hockey doet dat met een kersvers voorzittersduo aan het roer: Laurent De Coster en Arnaud Deltour nemen de taken van Philippe Verhoeven over. De voornaamste ambities ? De jeugdschool uitbouwen tot een referentie in Antwerpen, van de eerste mannenploeg een vaste waarde in de top zes maken én de Kontichse vrouwen naar de Eredivisie loodsen.

  1. Olsa Brakel pakt meer dan verdiend punt bij Sparta Petegem: “En dat met vier jongeren in de ploeg”
    Voetbal Tweede nationale A

    Olsa Brakel pakt meer dan verdiend punt bij Sparta Petegem: “En dat met vier jongeren in de ploeg”

    Olsa Brakel heeft zich op een meer dan degelijke manier herpakt na de pijnlijke thuisnederlaag van vorige week op eigen veld tegen Dikkelvenne. Tegen uittredend kampioen Sparta Petegem keek geel-zwart al vlug tegen een achterstand aan, maar D’Hondt en Cordie deden hun ploeg dromen van een stunt. Een verdedigend schoonheidsfoutje zorgde uiteindelijk nog voor de gelijkmaker, zodat Olsa met een dubbel gevoel op de puntendeling terugblikte.