Bij Beerschot is Hervé Matthys dit weekend geelgeschorst.
Volledig scherm
Bij Beerschot is Hervé Matthys dit weekend geelgeschorst. © BELGA

Beerschot gaat eindspurt reguliere competitie in met uitgedunde kern

Voetbal CPLKan Beerschot de rug rechten na een recente nul op zes of moeten de Mannekens in de slotfase van de reguliere competitie stilaan afhaken als titelkandidaat? De krappe kern dreigt alleszins roet in het eten te gooien.

 1. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
  voetbal tweede amateur A

  Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

  FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.
 2. Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”
  PREMIUM
  Volleybal liga A

  Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”

  De competitie bij de vrouwen is afgesloten met een 1-3-zege van Asterix Avo op het veld van VC Oudegem. De thuisploeg moest de licht geblesseerde D’Hondt missen, maar een zeer gemotiveerde Deckers nam haar plaats in. Met een knappe openingsset als resultaat. Daarna nam de ploeg uit Beveren autoritair het commando over. Asterix eindigt de eerste reeks wedstrijden in de Liga als koploper. Oudegem was reeds zeker van de derde plaats. De play-offs beginnen volgend weekend.