Een beeld uit Genk-Beerschot van afgelopen weekend. Tom Pietermaat (r.) zit Patrik Hrosovsky op de huid.
Volledig scherm
Een beeld uit Genk-Beerschot van afgelopen weekend. Tom Pietermaat (r.) zit Patrik Hrosovsky op de huid. © PN

Beerschot en Tom Pietermaat staan voor matchen van de waarheid: “We moeten serieuze reeks neerzetten”

Voetbal 1AIn het voetbal wordt nogal snel over de weken van de waarheid gesproken, maar in het geval van Beerschot is het nu écht wel zover. Het drieluik OHL/Seraing/Zulte Waregem zou de hekkensluiter aardig wat punten moeten opleveren, want anders… “We willen onszelf tenminste de kans geven om tot op het einde mee te doen voor het behoud”, zegt Tom Pietermaat.

  1. Bart Bevernage en VK Linden missen kans op promotie tegen KVE Drongen (0-2): “Zure nederlaag, maar we hebben er al een mooi seizoen opzitten”
    voetbal interprovinciale eindronde

    Bart Bevernage en VK Linden missen kans op promotie tegen KVE Drongen (0-2): “Zure nederlaag, maar we hebben er al een mooi seizoen opzitten”

    De interprovinciale eindronde kent stilaan zijn ontknoping. Zo promoveert KVE Drongen volgend seizoen al zeker naar derde amateurklasse na een 0-2- zege bij het Leuvense VK Linden. Met twee goals binnen de eerste twintig minuten legden de Oost-Vlamingen de finale al vroeg in een definitieve plooi. Voor VK Linden is er donderdag eventueel nog een ultieme kans op het veld van KSV Rumbeke.