Joren Dom vlak na zijn doelpunt tegen Anderlecht.
Volledig scherm
Joren Dom vlak na zijn doelpunt tegen Anderlecht. © Photo News

Beerschot en Joren Dom gaan in de beker op zoek naar eerste zege en goed gevoel: “Ons optrekken aan kleine dingen”

voetbal Beker van BelgiëHet bekerduel van woensdag op Francs Borains is voor Beerschot meer dan zomaar een tussendoortje. De hekkensluiter in 1A moet in Henegouwen een goed gevoel proberen te krijgen in aanloop naar de zespuntenmatch van zaterdag tegen Seraing. Gelukkig voor Beerschot is sterkhouder Joren Dom weer van de partij na een blessure.

  1. Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally:  “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”
    autosport

    Mechelse student Grégoire Munster vicekampi­oen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

    Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally.