Beerschot hoopt Jan Van den Bergh te kunnen klaarstomen tegen zondag. De verdediger zit in een bloedvorm.
Volledig scherm
Beerschot hoopt Jan Van den Bergh te kunnen klaarstomen tegen zondag. De verdediger zit in een bloedvorm. © Photo News

Beerschot en Jan Van den Bergh hopen zondag kers op de taart te zetten: “Wie Club, Anderlecht en Genk kan kloppen, is ook niet kansloos tegen Standard”

voetbal 1ATegen Oostende moest Jan Van den Bergh in de slotfase het veld verlaten met wat kleine averij, maar bij Beerschot hoopt men de 26-jarige verdediger toch te kunnen klaarstomen voor de ‘seizoensfinale’ van zondag op Standard. “Na Oostende was de ontgoocheling groot, maar we geloven dat we op Sclessin alsnog Play-off 2 kunnen veilig stellen”, aldus Van den Bergh.

 1. Kenny Herscovici: “Blijven leren om competitiespelers naar hoogst mogelijke niveau te tillen”
  Tennis

  Kenny Herscovici: “Blijven leren om competitie­spe­lers naar hoogst mogelijke niveau te tillen”

  Tennis Vlaanderen lanceerde onlangs de Gamechangers-campagne om het belang van de trainer in de verf te zetten. Een jong trainerstalent is alvast Kenny Herscovici. Hij is momenteel trainer B en op 26-jarige leeftijd heeft hij het traject richting trainer A ingezet. “Ik wil mijn spelers op de best mogelijke manier begeleiden, dus wil ik alles weten”, zegt de ambitieuze Herscovici.
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"