Alessio Staelens in een fel duel met Léo Seydoux van Beerschot: Deinze speelde alweer een goeie eerste helft, maar verloor voor de vierde keer op rij.
Volledig scherm
Alessio Staelens in een fel duel met Léo Seydoux van Beerschot: Deinze speelde alweer een goeie eerste helft, maar verloor voor de vierde keer op rij. © BELGA

Beerschot duwt SK Deinze en Alessio Staelens naar de laatste plaats: “Daar moeten we nu zo snel mogelijk weg”

Challenger Pro LeagueVierde competitieverlies op rij voor SK Deinze. De oranjehemden speelden bij Beerschot een goeie eerste helft, maar slikten net voor de rust vanop de stip een goal. Na de hervatting werd het snel 2-0. Deinze kon geen vuist meer maken en staat na zeven speeldagen laatste.

 1. Dietri Laflere na acht maanden blessureleed terug bij Sparta Kruiseke: “Met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”
  voetbal derde provinciale

  Dietri Laflere na acht maanden blessure­leed terug bij Sparta Kruiseke: “Met de ploegmaats de strijd aangaan om ons te redden”

  Hekkensluiter Sparta Kruiseke staat zondag thuis tegen VKW Vleteren voor een heel belangrijke wedstrijd. De bezoekers tellen zeven punten meer maar Sparta Kruiseke telt wel een match minder. “We moeten proberen voor de winterstop de kloof kleiner te maken”, aldus Dietri Laflere. “We moeten er niet over zeveren dat het zondag een belangrijke match is.”
 2. Yani Stevenheydens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”
  autosport

  Yani Stevenhey­dens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”

  De zes finalisten van het stuurwiel van de nationale autosportfederatie RACB kwamen afgelopen dinsdag en woensdag samen op het Bugatti Circuit van het Franse Le Mans, om er met een voor hen helemaal nieuwe Formule 4-bolide uit te maken wie in de voetsporen van Stoffel Vandoorne mag treden. Onder het waakzame oog van de jury – onder leiding van uitgerekend Stoffel Vandoorne – was het Yani Stevenheydens (16 jaar) die het nieuwe Stuurwiel van het RACB National Team wist te veroveren. De jongeman uit Westrode wordt zo niet alleen lid van het RNT, maar mag volgend jaar ook het Franse F4-kampioenschap afwerken.
 3. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.