Alessio Staelens in een fel duel met Léo Seydoux van Beerschot: Deinze speelde alweer een goeie eerste helft, maar verloor voor de vierde keer op rij.
Volledig scherm
Alessio Staelens in een fel duel met Léo Seydoux van Beerschot: Deinze speelde alweer een goeie eerste helft, maar verloor voor de vierde keer op rij. © BELGA

Beerschot duwt SK Deinze en Alessio Staelens naar de laatste plaats: “Daar moeten we nu zo snel mogelijk weg”

Challenger Pro LeagueVierde competitieverlies op rij voor SK Deinze. De oranjehemden speelden bij Beerschot een goeie eerste helft, maar slikten net voor de rust vanop de stip een goal. Na de hervatting werd het snel 2-0. Deinze kon geen vuist meer maken en staat na zeven speeldagen laatste.

  1. Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfinale van beker: “Het was een thrillerwinst, maar uiteindelijk wel verdiend”
    Futsal eerste nationale

    Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfina­le van beker: “Het was een thriller­winst, maar uiteinde­lijk wel verdiend”

    Vooraf werd het bekertreffen tussen Hamme en Malle aangestipt als ‘boeiend en evenwichtig’. Dat beeld werd werkelijkheid in de match. Malle opende sterk, maar zag de thuisploeg terugkomen op het einde van de veertig minuten. In de penaltyreeks haalden de Kempenaars het met 2-3, zodat de kwalificatie voor de kwartfinale een feit was.