Op een bepaald moment goot het zo hard tijdens Beerschot-Cercle dat je nog amper wat kon zien.
Volledig scherm
Op een bepaald moment goot het zo hard tijdens Beerschot-Cercle dat je nog amper wat kon zien. © BELGA

Beerschot-Cercle stilgelegd door slechte weer, dinsdag nieuwe poging voor Van den Buijs en co: “Nooit eerder meegemaakt”

Voetbal 1AVan een vreemde situatie gesproken: Beerschot-Cercle Brugge werd zaterdag na 55 minuten stilgelegd omwille van een wolkbreuk en onweer. Beide teams hernemen dinsdag bij een 0-1 stand voor Cercle. “We wilden graag doorgaan, maar beseften tegelijk dat het eigenlijk niet te doen was”, zegt Beerschotter Dario Van den Buijs.

 1. Bruno Lamelyn ziet veel progressiemarge bij jong Fusion Oostende: “Onze jeugdspelers doen nu een pak ervaring op”
  voetbal vierde provinciale A

  Bruno Lamelyn ziet veel progressie­mar­ge bij jong Fusion Oostende: “Onze jeugdspe­lers doen nu een pak ervaring op”

  Fusion Oostende is een nieuw gezicht in vierde provinciale A. De eerste ploeg vloeit voort uit de jeugdwerking van de Fusion Academy en maakte de voorbije weken haar debuut in het provinciaal voetbal. Met een nul op negen werd aarzelend gestart, maar afgelopen weekend haalde Oostende de eerste overwinning van het seizoen binnen. Voorzitter Bruno Lamelyn is een van de drijvende krachten bij de kustploeg.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.